marți, 21 iunie 2011

StarShinerS

Suntem printre cele mai cunoscute brand-uri, cu o vasta experienta in domeniul online. Incepand cu anul 2008 si pana in prezent, am atras simpatia a zeci de mii de cliente, care au indragit produsele noastre. Acestea au adus StarShinerS pe locul 5, in topul 'Romanian Brands on Facebook', iar tendinta este crescatoare. Mai mult avem peste 15.000 de like-uri pe Facebook, adunate in mai putin de 2 luni. Prezentarea bannerelor atractive ispitesc privirile tuturor si geneaza un numar foarte mare de clienti, care pot alege din cele peste 1200 de modele de articole diferite.

In plus, saptamanal introducem peste 100 de modele noi de haine , astfel incat numarul celor care revin constant pe StarShinerS este de ordinul zecilor de mii. Oferim transport gratuit in cazul comenzilor de peste 500 de Ron, si percepem o suma de doar 9 Ron in cazul comenzilor care depasesc 300 Ron.

Valoarea medie a comenzilor este de aproximativ 250 de Ron, insa avem numerosi clienti cu rang Silver si Gold, care comanda de peste 1000 - 1500 Ron fiecare. Acestia beneficiaza de reduceri de 10% si 15%, timp de 30 de zile, fapt ce ii determina sa continue sa achizitioneze articole StarShinerS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu